dijous, 17 de setembre del 2015

Informacions / Deures d'avui

Estimades famílies...

Disculpau però ahir alguns infants varen dur el paper del rebut de l'agenda malament 
(despist meu). Avui els hi he donat el correcte.


Enguany reprendem l'activitat de "Llibre de lectura de cap de setmana".
Donarem els llibres de lectura cada dijous perquè tinguin temps de llegir-ho i de fer la comprensió. Els llibres els trien ells/elles baix la meva supervisió. 
Com ja us vaig aconsellar el curs passat, si us adonau de que la dificultat del llibre no és l'adequada pel seu nivell de lectura, m'ho comunicau, per favor; sigui per fàcil o difícil.
Pensau també que no només és llegir, sinó entendre i  després  fer la fitxa, que la duran amb els deures de cap de setmana.

Avui, alguns infants duen una fitxa de matemàtiques per acabar. Han tingut temps a classe però no tothom l'ha acabat en el temps donat. Aquells que l'han acabada  no tenen més deures, però poden começar a llegir el llibre.

RECORDATORIS:

Us record que  és convenient que duguin diàriament una botella d'aigua amb el nom i que la carmanyola també dugui el nom posat.

La mestra d'Educació Física els ha demanat que duguin una camiseta de recanvi i una tovallola. És molt important que duguin la roba i el calçat adequat per a les seves classes, que són el DIMARTS i el DIJOUS.


Que passeu bona horabaixa. Fins demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada