dijous, 18 de juny del 2015

Avui hem donat les notes

Estimats pares i mares...

Avui hem donat les notes.Si hi pensau, demà em duis el resguard signat.
 Esper que  hagueu estat contents. Jo estic contenta dels resultats; en general, són bastant bons. Tant de bo continuem així el curs que ve i, si podem, els superem. També us he de dir, us som sincera, que el que més ha costat és el compliment de les normes d'aula; ha duit prou feina, i s'haurà de continuar insistint a consciència el proper curs.

També han duit el llistat de material i de llibres de segon.
Haureu vist que els quaderns i el llibre de "L'arca dels Contes"d'enguany romandran a l'escola fins el setembre. Es poden continuar utilitzant el pròxim curs perquè encara queden prou pàgines en blanc.

 Encara que s'ha fet molta feina, el temps no ha donat per més. S'ha intentat acabar tot però fins aquí hem arribat.No hem pogut forçar més.L'any que ve es reforçarà allò que hagi quedat un poc més fluix.

En les recomanacions d'estiu us he anotat allò que poden fer en les vacances. Crec que s'entén bastant, però si algú vol, jo li explic sense problemes. Bàsicament es tracta d'acabar el darrer tema de mates o els quaderns de càlcul abans de començar un quadernet de vacances. I acabar de fer les lectures que falten del llibre "Lecturas", que gairebé tothom el duu bastant avançat.

Han portat el quadern de feinetes de tercer trimestre perquè el mireu amb ells/elles i un dossier amb les dites i poesies que hem fet enguany.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració durant aquest curs i pels vostres detalls. Tots m'han agradat molt!!!

Recordau que dilluns dia 22 seré dins de l'aula de 9 a 13 hores per si voleu parlar amb mi.

US DESIG UN ESTIU FANTÀSTIC! I SALUT!
DEMÀ DARRER DIA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada